Welkom!

Welkom op deze website over ons sfeervolle 6-persoons vakantiehuis “Pluto” in Burg-Haamstede dat wij als particulier verhuren. Het huis heeft een besloten tuin van ruim 450 m², ligt aan de rand van duinen en bos en vlakbij het prachtige strand waar wij in het seizoen ook een eigen strandhuisje hebben (inclusief). Direct achter het huis loop je een prachtig natuurgebied binnen met bijvoorbeeld wilde paarden en veel wandel- en fiets/mountainbike routes.

Voorzieningen o.a.:

woonkamer annex open keuken, badkamer, apart toilet, 3 slaapkamers, buitenberging, 1 eigen parkeerplaats voor de deur , hetelucht oven, Nespresso (vergeet je cupjes niet!) + Senseo (of je favoriete pads) én ’slow’ koffiezetapparaat, wasmachine, CV, TV/DVD, Radio/CD,bbq,  strandhuisje én een tafeltennistafel.

Ook zijn er enkele oude fietsen plus een tandem. Alles inclusief! Daarnaast extra parkeerplaatsen voor de deur a 12,50 p/wk en snel draadloos internet a 20,- p/wk.

Prijzen per week vanaf € 395,- in het laagseizoen tot € 795,- in de zomervakantie (inclusief strandhuisje van mei t/m september).